• Nupepa

Nā Paʻi Puff 3D i kālai ʻia

E ʻike i ke kiʻekiʻe o ka maʻalahi me kā mākou 3D foam embroidery badges, kāu koho maikaʻi loa no nā pākuʻi kūʻokoʻa, i hoʻopili ʻia maʻamau-ʻo kēia mau peʻa i hana ʻia i kahi ʻenehana hoʻokiʻekiʻe kiʻekiʻe e hoʻohui i ka hohonu a me ke ʻano.ʻO ka hopena, he hopena ʻekolu-dimensional kamahaʻo e hoʻolalelale i kāu hoʻolālā, e kū ana me nā kikoʻī nani.

Hāʻawi ʻia nā ʻāpana puff 3D i kahi ala maikaʻi e hoʻokiʻekiʻe ai i kou ʻano hōʻailona, ​​​​inā paha ʻoe he lama lole lole, mea kūʻai kime pōpeku, a i ʻole he hui lama lole.ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka ʻenehana puff 3D hiki ke hoʻomaikaʻi nui i kāu logo a i ʻole hoʻolālā, e hoʻokaʻawale i kāu hōʻailona ma kahi mākeke hoʻokūkū.

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona wehewehe o kā mākou 3D puff patch ʻo ia ka hoʻohana ʻana i ka 3D foam.Hoʻokumu kēia mea i ke ʻano o lalo, e hana ana i ka hopena hoʻokiʻekiʻe ʻokoʻa e hāʻawi ai i kēia mau hōʻailona i ka hohonu a me ke ʻano.

Hoʻopaʻa ka pahu 3D i ka lōʻihi o nā hōʻailona, ​​​​e hōʻoia ana e mālama lākou i kā lākou hopena puff kūʻokoʻa me ka ʻaʻahu maʻamau.
No ka hoʻohana maʻalahi, ʻoi aku ma nā pāpale, hiki i kā mākou 3D puff patches hiki ke maʻalahi i ka wela
Hāʻawi kēia mīkini i kahi noi kūpono, e hōʻoia i ka hoʻopili paʻa ʻana o nā ʻāpana puff 3D i ka mea pāpale.Hoʻokumu kēia mau pāpale pāpale i kahi hiʻohiʻona ʻoihana a me ka hiʻohiʻona, kūpono no ka hoʻopaʻa inoa ʻana a i ʻole ke kumu hoʻolaha.

Ke kono nei mākou iā ʻoe e ʻimi i nā ʻano hōʻailona hōʻailona hōʻailona puaʻa ma kā mākou pūnaewele, kahi e ʻike ai ʻoe i kahi ākea o nā hoʻolālā e hōʻike ana i ka maikaʻi a me ka maʻalahi o kā mākou hana.No ka hoʻonui hou ʻana i kou ʻike no ka hana noʻeau a me ka ʻepekema ma hope o ka humuhumu 3D foam, paipai mākou iā ʻoe e nānā i kā mākou moʻomanaʻo moʻomanaʻo hou e kūkākūkā ana i nā ʻāpana puff 3D.E ʻike i ke ʻano kūʻokoʻa o ka pahu 3D, ka nani o nā hōʻailona pāpale, a me ka nani hoʻohiwahiwa o ka pahu 3D, ma kahi hoʻokahi.


Ka manawa hoʻouna: Jun-05-2024